Bronsgieterij bick is uw betrouwbare adres voor professioneel en betaalbaar gietwerk. ook voor restauratiewerk van al uw kunstwerken.

Wij werken met de "Ceramic Shell" gietmethode voor een nauwkeurig gietresultaat. Het is tevens de meest milieuvriendelijke manier van bronsgieten. Het zorgt voor ca. 85% minder afval en het energieverbruik daalt ten opzichte van klassieke gietmethodes maar liefst met 65%! Als u bij ons uw beeld in was aanlevert weet u precies wat u uiteindelijk betaalt voor uw beeld in brons. Wij hanteren in beginsel een vast tarief van €60 per kg brons. Het minimum te betalen bedrag per beeld, ongeacht het gewicht, is wel € 180,-. Voor zeer complexe of arbeidsintensieve te gieten beelden maken we op voorhand een offerte op. Tip! Uw beeld van brons is ca. 10 maal zo zwaar als het ingeleverde beeld van was. Wij werken uw beeld gratis af. Dat wil zeggen dat wij na het gieten alle gietkanalen verwijderen. Alle kleine fouten herstellen/lassen en vervolgens een basispatina aanbrengen volgens uw wensen. Wilt u graag dat wij nog andere werkzaamheden uitvoeren zoals het brons polijsten? Dan maken wij daar vrijblijvend een offerte voor op.

 

Eerstvolgende geplande bronsgietdatum is 30 september 2019, lever uw wasmodel in voor 25 september 2019 om met deze gieting mee te kunnen.